Het begon als een droom..

Ons verhaal begint met een droom die langzaam is gegroeid en gerijpt door de jaren heen, gevoed door de prachtige ervaringen op campings in Zuid-Europa tijdens onze vakanties. Deze droom om iets in het buitenland te starten kreeg eindelijk vaste vorm aan het einde van 2022, en we besloten samen dat het tijd was voor een nieuw avontuur. Portugal werd ons beoogde bestemming, en na intensief zoeken en verschillende campings en accommodaties te hebben bezocht, vonden we eind 2023 Villa Sophia aan de Zilverkust, waar we meteen verliefd op werden.

Samen met onze kinderen namen we de beslissing om de sprong te wagen en ons hart te volgen naar deze droom, een nieuw hoofdstuk in ons leven ook voor ons als gezin.

Juni 2024 zal het begin zijn van een nieuw avontuur, een nieuw leven in Portugal. Deze beslissing wekt voor ons een scala aan emoties op, aangezien we afscheid nemen van veel kostbaars in Nederland, waaronder onze familie, vrienden en kennissen. Toch wordt dit overstemd door het vooruitzicht van nieuwe ervaringen, kansen en herinneringen die wij als gezin zullen gaan maken.

Het realiseren van een langgekoesterde droom is een waar avontuur op zich, en terwijl wij afscheid nemen van een vertrouwde omgeving en herinneringen, openen we de deuren naar een toekomst vol avontuur, groei en ontdekking. De reis die voor ons ligt zal gepaard gaan met uitdagingen, hoogtepunten en wellicht ook dieptepunten. Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe ervaringen onze familieband zullen versterken en ons dichter bij elkaar zullen brengen, zelfs wanneer enkelen van ons achterblijven in Nederland.

Onze reis naar Villa Sophia aan de Zilverkust is niet alleen de realisatie van een droom, maar ook het begin van een boeiend nieuw hoofdstuk vol mogelijkheden en groei.

Wij heten iedereen van harte welkom op Villa Sophia. Ontdek de charme van deze idyllische locatie en geniet van gastvrijheid, comfort en prachtige uitzichten te midden van de natuur. Een plek waar ontspanning en avontuur samenkomen voor onvergetelijke herinneringen."

Liefs

Ewout, Lydia en Jefta Bos

Onze oudste zoon Ruben met zijn vrouw Arlinda en onze dochter Eva met haar vriend Roderique die achterblijven in Nederland.