Lounge Lodge

Trots zijn we op onze Lounge Lodge! Deze safaritent geeft de mogelijkheid tot bijzonder ‘kamperen’.  De sfeervolle inrichting van de tent laat weinig tot niets te wensen over en biedt ultiem comfort in de vrije natuur. De buitengewoon grote safaritent, ook bekend als glamping tent, staat in het lommerrijke deel van het resort, waardoor privacy gegarandeerd is.

Deze glamping is een van de grootste in zijn soort, heeft een verdieping en is dus geschikt voor grotere gezinnen of voor mensen die hechten aan ruimte. De superdeluxe tent heeft een fijne keuken met grote koelkast, een badkamer met regendouche en een apart toilet. De Lounge Lodge kan maximaal acht personen herbergen. Wij kiezen er echter voor om  aan niet meer dan zes personen te verhuren. Beneden is een tweepersoonskamer en een tweepersoons “bedstede” van 160 x 200 cm.  De verdieping geeft plaats aan maximaal vier personen. Alle tweepersoonsbedden kunnen worden omgezet naar eenpersoons. Het is heerlijk vertoeven op de veranda van de Lounge Lodge! 

Resort Villa Sophia is verder voorzien van een zwembad met een zonneterras, ligbedden met fijne dikke kussens en parasols, diverse terrassen en een grote buitenkeuken, waar gebarbecued kan worden. Razendsnelle wifi (glasvezel) is op het hele resort te ontvangen en is gratis. Het resort is minder goed toegankelijk voor mensen die niet goed ter been zijn.