Reserveren? Bel of mail…

info@villasophia.nl
+351 967223940

Hoogseizoen: 2 juli t/m 3 september 2022.
Laagseizoen: 1 april t/m 30 oktober 2022, uitgezonderd bovenstaande data.

Verblijf buiten deze data op aanvraag, ook voor langer verblijf of overwinteren.

Wil je reserveren? Stuur ons een mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij berekenen geen reserveringskosten, maar verzoeken om een (aan)betaling: 50% binnen één week na reservering en 50% uiterlijk twee maanden voor de exacte aankomstdatum.
Ook voor 2022 geldt: volledige restitutie van zowel de aan- als de restbetaling in geval van coronamaatregelen van overheidswege in zowel Portugal als Nederland, die reizen onmogelijk maakt (code rood in de Costa de Prata of een eventuele lock down in de verblijfsperiode). Quarantaineplicht bij terugkomst in Nederland valt hier ook onder. Gewijzigde vluchttijden door corona vallen niet onder deze tijdelijke maatregel.

De aanbetaling blijft verschuldigd wanneer de annulering een eigen beslissing is en wanneer wél gevlogen kan worden.

Ten aanzien van de verhuur hanteert Villa Sophia de volgende algemene voorwaarden. Deze zijn bindend, zowel voor ons als voor de huurder.

HUUR VERBLIJF: In het hoogseizoen is het alleen mogelijk om per week te boeken, met de wisseldag op zaterdag. Buiten het zomerseizoen is aankomst en vertrek mogelijk op elke dag van de week, voor een verblijf van minimaal 4 nachten.

PRIJZEN: Prijzen zoals vastgelegd in de huurovereenkomst zijn, onder voorbehoud van vergissingen, bindend. De prijzen zijn inclusief bedlinnen, badhanddoeken, keukendoeken en gratis wifi. Ook onze grote luxe strandlakens zijn inbegrepen. Bij een verblijf van meerdere weken ontvang je na verblijf van één week schone lakens en wordt er regelmatig voor schone handdoeken gezorgd. Gebruik van de airconditioner (verwarming) of kachels ( de Lounge Lodge) kosten in het laagseizoen € 50,- per week of € 7,50 per nacht.

BEVESTIGING VAN DE BOEKING EN BETALING: Na je reservering en een aanbetaling van 50%, sturen wij je binnen één week een bevestiging van de aanbetaling. Dit is tevens jouw boekingsbevestiging. Als de aanbetaling niet binnen één week is voldaan, vervalt je boeking. Tevens ga je na de aanbetaling akkoord met de algemene voorwaarden. Het restantbedrag dien je uiterlijk twee maanden vóór aanvang van de huurperiode over te maken op ons rekeningnummer.

ANNULERING: Bij annulering van meer dan twee maanden voor de reserveringsdatum, ben je alleen de aanbetaling verschuldigd. Bij annulering korter dan twee maanden voor de reserveringsdatum ben je het volledige huurbedrag verschuldigd. Een annuleringsverzekering kan hier uitkomst bieden.

WIJZIGING HUURPERIODE: op basis van beschikbaarheid.

AANKOMST EN VERTREK: Check-in na 16.00 uur en tot 22.00 uur. Check-out uiterlijk 10.00 uur.

(EIND)SCHOONMAAK EN BORG: Tijdens het verblijf dien je jouw vakantieverblijf zelf schoon te houden. De eindschoonmaak doen wij, is verplicht en is niet bij de huurprijs inbegrepen. Je levert het gehuurde bezemschoon en de vaat schoon en opgeruimd op. Het huisvuil moet zijn verwijderd. De eindschoonmaakkosten bedragen € 8,- per nacht met een maximum van € 56,-. Deze kosten dienen ter plaatse te worden voldaan. Verder betaal je een borgsom van € 150,- contant bij aankomst. Deze ontvang je na een verblijf zonder calamiteiten natuurlijk retour.

Adres

Rua das Cabelas  2, Sao Domingos
2500  –  638  Salir de Matos
Portugal

GPS N39°27’11.598”  W9°6’47.087”

Tel.

+31 6 25161258 (Rob)
+351 967223940 (Renske)
+351 262104149