RUST EN RUIMTE

Aan de prachtige Zilverkust van Portugal genieten van strand en cultuur met als thuisbasis een kleinschalig paradijs
Accomodaties

Een klein PARADIJS

Tussen Lissabon en Porto ligt de prachtige Costa de Prata (Zilverkust), een nog onontdekt gebied voor de meeste toeristen. Op 85 kilometer van Lissabon, op een kwartiertje rijden van het strand, ligt Villa Sophia, een kleinschalig vakantieresort, voorheen Quinta São Domingos. Je bent van harte welkom in één van onze comfortabele vakantieverblijven. Zowel de avonturier als rustzoeker geniet van deze bijzondere plek. Met de mooiste golfbanen van Portugal om de hoek kan ook de sportieveling zijn hart ophalen. Na een dag strand, Lissabon of Porto of een bezoek aan een de vele charmante stadjes in de buurt, is het heerlijk onthaasten op het bosrijke resort. Bij het zwembad, in de tuin of op een van de terrassen, met een prachtig panorama op de groene vallei.

Golfen, strand, fietsen, Lissabon, chocolade, ruimte, kloosters, mountainbiken, Costa de Prata, mindfulness, kastelen, stadjes, vakantie, Zilverkust, zon – zen & zee, rust, Porto, retraites, duiken, Caldas da Rainha, surfen, karten, wellness, natuurparken, markten, dinosaurussen, natuurwonder, wijn, grotten, Fátima, gastronomie, Fado….

En dat allemaal om de hoek….

Mindfulness, yoga, koken, meditatie, surfen, stilte…

RETRAITES

In het voor- en naseizoen kun je op Villa Sophia terecht voor diverse retraites voor niet al te grote groepen. Het is ook mogelijk om het hele resort voor een eigen retraite, familievakantie of vriendenweek af te huren. Meer informatie tref je hier.

Luxe en comfort

Accommodaties

Villa Sophia biedt verschillende accommodaties. De vakantieverblijven zijn zo gesitueerd op het terrein dat je zoveel mogelijk privacy geniet.

Contact

Adres

Rua das Cabelas 2, Sao Domingos
2500 – 638 Salir de Matos
Portugal

GPS N39°27’11.598” W9°6’47.087”

Tel.

+31 6 25161258
+351 262990720

Bericht

9 + 3 =